استفاده از تمرینات کشتی در صبح، به دلیل افزایش فشار در دیسک کمر و جمع شدن آب در آن پس از خواب، میتواند خطر پارگی دیسک و بروز کمردرد را در افراد افزایش دهد. دستگاه تنفس (TENS) که به منظور کاهش کمردرد استفاده میشود، فقط در حوزه تخصصی فیزیوتراپی قابل استفاده است و افراد بدون تجویز پزشک فیزیوتراپی نمیتوانند از آن استفاده کنند. همچنین، افرادی که لباس پزشکی فیزیوتراپی ندارند، قادر به انجام الکتروتراپی در مراکز درمانی و غیر درمانی نیستند.
تا ساعت 3 صبح و ساعت پایانی روز (غروب) که خسته هستید، تمرین ورزشی انجام ندهید، زیرا این باعث آسیبرسانی به بدن میشود. در این زمان، دیسک کمر پرآب است و کمر در معرض خطر کمردرد قرار دارد. در ابتدا، با قدم زدن آهسته، میتوانید آب دیسک کمر را کاهش دهید و این عضو را از وضعیت خطرناک خارج کنید. سپس، به تمرینات استراحتی میپردازید.
استفاده از تردمیل میتواند فشار زیادی بر زانو و کمر وارد کند و افرادی که به کمر دردو زانو درد رنج میبرند، نباید از این دستگاه استفاده کنند. به جای آن، آنها باید با راه رفتن و دویدن آرام، اکسیژن رسانی به استخوانهای کمر و زانو را انجام دهند.
برای استفاده از تردمیل، باید سرعت دستگاه با نقباضات عضلات هماهنگ شود. قبل از استفاده از تردمیل، باید قدرت عضلات تقویت شده و توان فرد افزایش یابد، سپس میتوان از تردمیل استفاده کرد. بسیاری از افرادی که از تردمیل استفاده میکنند، به دلیل عدم آمادگی قبلی، با درد زانو و کمر مواجه میشوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر یا رزرو نوبت در کلینیک امید میتوانید با شماره 09107803155 تماس حاصل نمایید.
5نکته برای حداکثر استفاده از تردمیل
ورزش کردن روی تردمیل، راه و رسمی دارد. برای جلوگیری از آسیبهای عضلانی و اسکلتی مانند کمردرد در حین راه رفتن یا دویدن روی تردمیل، میتوانید به 5 نکته زیر توجه کنید:
- در ابتدا، وضعیت بدنی مناسب را برای خود ایجاد کنید. سرتان را بالا بگیرید، عضلات گردنتان را کاملاً شل کنید و آرام باشید. همچنین، ترجیحاً به صورت مستقیم به جلو نگاه کنید. اگر قرار است هنگام استفاده از تردمیل به تلویزیون نگاه کنید، اطمینان حاصل کنید که تلویزیون در ارتفاعی نصب شده است که شما مجبور نباشید گردنتان را برای مدت طولانی با زاویه نگه دارید.
- دستهایتان را به آرامی مشت کنید، اما نه به حدی که دستهایتان کاملاً منقبض شود. هنگام راه رفتن یا دویدن روی تردمیل، سعی کنید بازوهایتان را از کنار بدن به سمت جلو و عقب حرکت دهید. این حرکت آونگی کمک میکند تا از کمردرد جلوگیری شود.
- توصیه میشود در حین ورزش با تردمیل، عضلات شکمتان را تقویت کنید و منقبض کنید.
- راه رفتن روی تردمیل نیازی به گامهای بسیار کوتاه یا بلند ندارد. بهتر است قدم بردارید که برای شما راحت و طبیعی است، بهعبارتی دیگر، نه خیلی کوتاه و نه خیلی بلند.
- تمرکز خود را بر روی نفس بگذارید. سعی کنید به صورت طبیعی نفس بکشید و در برخی مواقع، نفس عمیق بکشید. این کمک میکند تا به تنگناهای تنفسی جلوگیری شود.