آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

علت ورم پا چیست؟

download 8

مصرف بیش از حد نمکمی تواند از علل ورم پا باشد.

آفتاب سوختگی نیز می تواند از علل این عارضه باشد .

دچار بودن به بیماری های مانند نارسایی کبد (سیروز)، بیماری کلیوی یا نارسایی قلب باعث ورم پا می شود .

باردار بودن.

اختلالات مربوط به گره های لنفاوی و مجاری لنفاوی.

واکنش نابه جا به برخی از داروها.

برای مدت طولانی ایستادن به خصوص در هوای گرم باعث ورم پا می گردد .

آیا وقتی برای مدتی روی مبل یا پشت میز کارتان می‌نشینید، احساس می‌کنید پاهای تان سنگین شده و ورم کرده است؟ این ممکن است به نظر بیاید که این موضوع چندان جدی نیست، اما در نهایت مشکل ورم پا ممکن است شما را مجبور به مشاوره با پزشک کند.

پزشکان مختلف ممکن است نظرات مختلفی درباره ورم پا داشته باشند و در مورد لیپودرم یا حتی نارسایی عروق لنفاوی با شما صحبت کنند. با این حال، آن چیزی که خانم‌ها را آزار می‌دهد، در واقع حبس آب است که در نهایت تورم ایجاد می‌کند. این عارضه ناراحتی خیلی حادی نیست، اما می‌تواند هر از چند گاهی مشکل‌ساز شود. دلیل ورم پا هر چیزی باشد، در نهایت درمان مشخص است. یا باید از جوراب‌های مخصوص کمک گرفت یا به کمک درمان‌های دارویی آب را خشکاند.

بدن ما از 60 درصد آب تشکیل شده است و این آب قسمتی از فواصل داخل سلولی و خارج سلولی را فرا گرفته است. به عبارت دیگر، خانمی که 55 کیلوگرم وزن دارد، در بدنش 30 لیتر آب جمع شده که 8 تا 10 لیتر آن خارج سلولی و متحرک است. وقتی که عروق بیش از اندازه آب را به سمت خود بکشند، این امر در ابتدا سبب حبس آب در عروق و بعد از آن ورم می‌شود. یکی از نشانه‌های ابتلا به ورم پا، باقی‌ماندن جای فشار دادن انگشت روی موضع یا بزرگ شدن پا در روزهای گرم یا ساعات پایانی روز است.

تغذیه و فعالیت بدنی در کاهش ورم پا نقش مهمی دارند. به عنوان مثال، راه رفتن با پای برهنه روی شن‌های خشک ساحل، ماساژ دادن و کشیدن آرام ماهیچه‌های داخلی، ریختن آب خنک و استفاده از جوراب‌های کمپرسیون در صورتی که برای مدت طولانی ایستاده‌اید، می‌تواند باعث کاهش تورم شود. از سوی دیگر، زندگی در نواحی خیلی گرم، استفاده از سیستم‌های گرمایشی از کف، پوشیدن کفش‌های تنگ یا پاشنه بلند، داشتن اضافه وزن و مصرف برخی داروها مانند استروژن، کورتیکویید و… می‌تواند وضعیت ورم پا را تشدید کند.

اگر با این عارضه مواجه هستید، بهتر است که به پزشک مراجعه کرده و آزمایشات لازم را انجام دهید تا درمان‌های دارویی مناسب برای ورم پا را شروع کنید. همچنین، مشاوره با یک متخصص تغذیه و متخصص طب ورزشی نیز می‌تواند به شما کمک کند تا رژیم غذایی و حرکات ورزشی مناسب برای کاهش ورم پا را به شما توصیه کنند.

برای مطالعه ” ورزش برای ورم پا ” روی لینک کلیک کنید .

مقالات مرتبط

شکستگی استخوان پا

فهرست مطالب1 استخوان های پا2 علل3 علائم شکستگی استخوان پا4 برای مطالعه درمان شکستگی استخوان پا کلیک کنید. استخوان های

مطالعه »
مشاوره رایگانمشاوره رایگان