آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

پروتز گوش

مشاهده فیلم آموزشی ساخت گوش مصنوعی

بر روی لینک زیر کلیک کنید

ساخت گوش مصنوعی

پروتز گوش
يك پروتز كامل جايگزين استخوانچه گوش، وسيله‌اي است كه به منظور بازسازي كامل عملكرد استخوانچه كاشته مي‌شود و انتقال موج صدا را از پرده صماخ به گوش داخلي تسهيل مي‌كند. اين وسيله از موادي نظير پلي‌تترا فلورو اتيلن، كامپوزيت پلي‌تترا فلـورواتيلـن و اليـاف كربن شيشه‌اي، پلي‌اتيلن متخلخل يا تركيبي از مواد فوق تهيه مي‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا رزرو نوبت با شماره 09025804413 تماس حاصل نمایید.

پروتز گوش

پروتز گوش

1- اگر استخوان ركابي چسبندگي داشته باشد از پروتز تفلون پيستون استفاده مي شود.
2- اگـر استخـوان ركـابـي و اينكـوس مشكـل داشتـه بـاشند از پروتز  TORPاستفاده مي‌شود.
3- اگر استخوان ركابي سالم باشد اما ساير استخوانچه ها مشكل داشته باشند از پروتز  PORPاستفاده مي شود.

جراحی‌های مربوط به کاشت پروتز گوش میانی نقش حیاتی در بهبود شنوایی افراد دارد. دو دسته اصلی مشکل در استفاده از پروتز گوش میانی وجود دارد؛ یکی مربوط به تهیه پروتز و دیگری مربوط به فن‌آوری‌های لازم برای کاشت آن است.

روش کاشت پروتز گوش میانی یک روش درمانی مناسب برای افرادی است که به کاهش شنوایی حسی-عصبی مبتلا هستند. افرادی که به شکل سنتی محکوم به کم شنوایی مادام‌العمر بوده‌اند، پس از این جراحی می‌توانند صداها را به شکل طبیعی بشنوند و به زندگی عادی بازگردند.

در این جراحی، پروتز شنوایی در پشت پرده گوش در داخل گوش میانی جاسازی می‌شود. بخش دیگر آن که محل قرار دادن باطری است، در زیر پوست سر در پشت گوش بیمار کار گذاشته می‌شود و دوسیم از آن به استخوانچه‌های شنوایی متصل می‌شوند. این سیم‌ها یکی به استخوانچه اول و دیگری به استخوانچه سوم وصل شده و پرده گوش نیز نقش میکروفن را در شنوایی بازی می‌کند و باعث تقویت ارتعاش دریافتی در پرده گوش می‌شود.

در این جراحی به دلیل عدم وجود میکروفن، صداهای زاید هم منتقل نمی‌شوند، بنابراین صدای دریافتی بلندتر و باکیفیت‌تر است و موفقیت بازگشت شنوایی بعد از انجام این جراحی تا 99 درصد برآورد می‌شود. البته این روش هرگز جای شنوایی خدادادی را نمی‌گیرد.

يكي از مزاياي اين پروتز كه ارجحيت آن را نسبت به سمعك نشان مي‌دهد اين است كه دستگاه ايمپلنت پاستيم به صورت كامل كاشته مي‌شود و بيمار وجود اين ايمپلنت شنوايي را در بدن خود احساس نمي‌كند. همچنين دستگاه فوق به هيچ وجه از بيرون توسط ديگران قابل مشاهده نيست.

 

پروتز گوش

پروتز گوش

این مقاله مربوط به کاشت پروتز گوش میانی و پروتز شنوایی داخل مغز است. در این روش‌ها، صداهای زمینه مزاحمی که در استفاده از سمعک مرتب شنیده می‌شوند، وجود ندارد و فرد کم شنوا از کیفیت شنوایی بسیار خوب و طبیعی برخوردار می‌شود. همچنین، فرد می‌تواند به راحتی با پروتز خود استحمام کند و به استخر برود، اعمالی که هنگام استفاده از سمعک امکان‌پذیر نیستند.

یکی از برتری‌های دیگر پروتز، این است که بر خلاف سمعک‌های معمولی که هر دو روز تا هفته یک بار باید باطری آنها تعویض شود، پروتز شنوایی داخلی هر 5 سال یک‌بار تعویض می‌شود.

کاشت پروتز روشی برای کم شنوایان بالای 18 سال است و برای هر دو جنس، زن و مرد، تفاوتی ندارد و قادر است تا کم‌شنوایی‌ها را در حد 85 دسی‌بل درمان کند.

كاشت پروتز شنوايي داخل مغز

در مورد کاشت پروتز شنوایی داخل مغز، جدیدترین نوع پروتزهای شنوایی در ساقه مغز (بصل النخاع) کاشته می‌شوند. در این روش، الکترود شنوایی بر مرکز شنوایی در مغز کاشته می‌شود. این جراحی کاری مشترک با جراحان مغز و اعصاب است و به افرادی که به علت تومور مغزی یا نوروفیبروماتوز، به واسطه فشار تومور بر عصب شنوایی یا آسیب عصب پس از خارج کردن تومور ناشنوا شده‌اند، کمک می‌کند تا به تدریج شنوایی از دست رفته خود را بازیابند.

الكترود اين پروتز داخل مغز و بخش ديگري از آن بـه شـكـل سـمـعـك در خارج از بدن قرار مـــي‌گــيـــرد كـــه حـــاوي بـــاتـــري ايـــن الــكــتـــرود اســـت.كـــودكـــانـــي كـــه بـــه صــورت مــادرزادي اختلالي در عملكرد يا آناتومي عصب شنوايي دارند يا اين عصب به شكل كامل در آنها تشكيل نـشـده اسـت و همچنيـن بيمـارانـي كـه بـه علـت تصادف يا سانحه اي دچار قطع دو طرفه عصب شـنـوايـي شـده اند، افراد ديگري هستند كه اين شـيـوه جـراحـي مـي تواند به درمان ناشنوايي يا اصلاح كم شنوايي آنان كمك كند.

در مرکز توانبخشی امید پروتز زیبایی گوش و چشم ساخته میشود .

مقالات مرتبط

مشاوره رایگانمشاوره تلفنیمشاوره رایگان