آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

پیاده روی و سکته مغزی

پیاده‌روی خطر بروز سکته مغزی را در زنان کاهش می‌دهد.زنانی که دو ساعت یا بیشتر در هفته پیاده‌روی می‌کنند یا معمولا عادت دارند که سریع راه بروند، در مقایسه با زنانی که اصلا عادت به پیاده‌روی ندارند، به میزان قابل توجهی کمتر دچار سکته مغزی می‌شوند.

با پیاده‌روی خطر بروز تمام انواع سکته مغزی از جمله سکته ناشی از تشکیل لخته‌های خونی و نیز سکته ناشی از خونریزی کاهش می‌یابد.
فعالیت و تحرک بدنی از جمله پیاده‌روی منظم یک رفتار و عادت اصلاح کننده مهم برای پیشگیری از سکته مغزی است.
تحرک بدنی برای ارتقای سلامت قلبی و عروقی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی ضروری بوده و پیاده‌روی یکی از روش‌های مهم برای رسیدن به تحرک بدنی مطلوب است.

در سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون، لخته خونی باعث ایجاد وقفه در جریان خون و مانع رسیدن آن به بخشی از مغز می‌شود. در سکته مغزی گذرا نیز چیزی شبیه همین واقعه اتفاق می‌افتد که زیاد به طول نمی انجامد.

  مهم‌ترین علائم مربوط به سکته مغزی شامل ضعف و کرختی ناگهانی در صورت، بازو و ساق پای یک بخش از بدن، ایجاد اختلال در بینایی، قدرت و هماهنگی، احساس، صحبت کردن و یا توانایی درک صحبت دیگران که ممکن است با گذر زمان بیشتر مشخص شوند، تاری ناگهانی در بینایی به خصوص در یک چشم، از دست دادن تعادل بدن به خصوص همراه با احساس تهوع و استفراغ، تب، سکسکه و یا ایجاد مشکل در بلع، سردرد ناگهانی و شدید بدون هیچ دلیل مشخص و از دست دادن هوشیاری بعد از این حالت و بالاخره سرگیجه مبهم و یا افتادن ناگهانی هستند.

منبع : تندرستی

مقالات مرتبط

مشاوره رایگانمشاوره رایگان