آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

معرفی رشته کاردرمانی

کاردرمانی کودکان

 این‌ رشته‌ از زیر مجموعه‌های‌ علوم‌ توانبخشی‌ است‌ که‌ وظیفه‌ آن‌ بررسی‌ و ارزیابی‌ توانائی‌ها، درمان‌ و آموزش‌ معلولینی‌ است‌ که‌ در اثر سکته‌های‌ مغزی‌، بیماری‌های‌ مختلف‌، حوادث‌، تصادفات‌، جنگ‌، عقب‌ماندگی‌های‌ ذهنی‌ و … دچار معلولیت‌ شده‌اند.  فارغ‌التحصیلان‌ این‌ دوره‌ می‌توانند بر اساس‌ تشخیص‌ و معرفی‌ پزشک‌ به‌ درمان‌ جسمانی‌ و روانی‌ و توان‌ بخشی‌ بیماران‌بپردازند.

متخصصان‌ کاردرمانی‌ با تسلط‌ کافی‌ بر علوم‌ مختلف‌ فیزیولوژی‌، آناتومیکی‌ و روان‌ شناختی‌ یک‌ برنامه‌ جامع‌ درمانی‌ را به‌ بیماران‌ ارائه‌ می‌دهند. در کار درمانی‌ بیماری‌ و تأثیرات‌ آن‌ در تمام‌ ابعاد زندگی‌ فرد، مورد بررسی‌ قرار می‌گیرد هدف‌ این‌ رشته‌ بالا بردن‌ استقلال‌ و افزایش‌ سطح‌ توانمندی‌ بیمار برای‌ انجام‌ فعالیتهای‌ روزمره‌ و اجتماعی‌ و مهارت‌های‌ زندگی‌ می‌باشد.

تخصص‌ یک‌ کاردرمان‌ کمک‌ به‌ بازتوانی‌ جسمی‌، حرکتی‌، ذهنی‌ و روحی‌ افرادی‌ است‌ که‌ دچار معلولیت‌ می‌باشند و علاوه‌ بر آن‌ کاردرمان‌ با آموزش‌ کار و فعالیتهای‌ مختلف‌ متناسب‌ با نوع‌ معلولیت‌ و بالا بردن‌ توان‌ ذهنی‌ با استفاده‌ از کارگاههای‌ مختلف‌، تکنیکهای‌ متفاوت‌ ورزشی‌ درمانی‌ و ابزارهای‌ مختلف‌، علاوه‌ بر مقابله‌ با معلولیت‌ و جلوگیری‌ از پیشرفت بیماریها، فرد معلول‌ را به‌ محیط‌ اجتماعی‌بازگردانده‌استقلال‌اورافراهم‌می‌آورد.در زیر به تعدادی از بیماریها در حیطه درمان توانبخشی کاردرمانی اشاره میگردد.

اهداف کاردرمانی

1.جلوگيري از پيشرفت بيماري و معلوليت

2. بازگرداندن توانائيهاي از دست رفته تا حد امكان

3.بازگشت بيمار به زندگي اجتماعي

– ارائه فعاليتهای مناسب جهت جلوگيري ازبد شكلي هاي مفصلي(ناشي ازضعف پيشرونده وعدم تعادل عضلاني)

–   تداوم راستاي صحيح بدن واندامها

– حفظ حداکثرتوانا یی فرد برای جابجا یی وتحرک

–  تجويز وسيله كمكي مناسب

– آموزش احتياطات لازم حين انجام كارهاي روزمره به بیماردر صورت وجود فقدان حسي

– تجويزوسايل كمكي جهت نوشتن،بريدن،دكمه بستن و.. در صورت وجود ضعف عضلاني ومشكل حركات fine

– آموزش مهارت هاي روزمره زندگي(ADL)

کار درمانگرانی که در این بخش فعالیت می کنند عموماً با سالخوردگانی سروکار دارند که یک یا چند مورد از تشخیص های زیر را داشته باشند:

آرتریت ها ، سکته مغزی ، ضعف عضلانی ، پارکینسون ، COPDو...

 کار درمانگرانی که روی این افراد کار می کنند سطح توانمندي واستقلال  آنها را ارزیابی می کنند سپس مداخله های مورد نیاز برای بهبود سطح عملکرد و استقلال آنها را بکار می گیرند. این مداخلات براساس استراتژی های جبرانی یا تطبیقی هستند و هدف نهایی بازتوانی فرد برای افزایش استقلال وی در محیط خانه است .

مقالات مرتبط

ورزش عضلات پشت ران

  فهرست مطالب1 عضلات پشت ران (همسترینگ)2 ورزش اول3 ورزش دوم4 ورزش سوم5 برای مطالعه بیشتر ورزش های عضلات عضلات

مطالعه »
مشاوره رایگانمشاوره رایگان