آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

تاثیر طب سوزنی در درمان آرتروز و درد مفاصل

درمان آرتروز

شایعترین بیماری که به متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و متخصص درد مراجعه می کنند بیماران مبتلا به ارتروز می باشند.

همه افراد دچار آرتروز می شوند و اینکه آرتروز درمان ندارد جمله قابل قبولی نیست. مهمترین نکته کنترل درد و حفظ عملکرد است و درمان و بازتوانی  می تواند به کاهش درد کمک کرده و باعث حفظ حرکت مفصل شود.

تاثیر طب سوزنی در درمان آرتروز و درد مفاصل

طب سوزنی شامل قرار دادن سوزن بسيار نازک از طريق پوست بيمار در نقاط خاص بدن است. سوزن در عمق هاي مختلف قرار داده می شود. محققان مطمئن نيستند كه طب سوزنی چگونه به طور علمی كار می كند. اما با اين حال، طب سوزنی دارای برخی از مزايای درمانی است.

سالیان درازی است که درمان آرتروز و درد مفاصل توسط طب سوزنی، رواج داشته است. طب سوزنی برای بسیاری از مبتلایان به عنوان جایگزین یا مکمل درمان های مدرن آرتروز استفاده می شود. طب سوزنی تنها برای درد مفاصل کاربرد درمانی ندارد، بلکه در مفاصل تحریک شده و ملتهب، می تواند درد را تا حد قابل توجهی تسکین دهد.

طی هزاران سال در طب سنتی چینی، طب سوزنی برای تسکین درد به کار برده شده است. امروزه این روش به صورت گسترده ای در پزشکی مدرن کاربرد دارد. این کاربرد تنها به درمان درد مفاصل محدود نمی شود و بسیاری از پزشکان متخصص از فواید طب سوزنی در بیماری های مختلف، استفاده می کنند.

اکثر مبتلایان به آرتروز مفصلی، آرتریت روماتوئید، آرتروز حاد و نقرس به دنبال استفاده از اثر شفا بخش طب سوزنی، همراه یا به جای داروهای آرتروز یا دیگر روش های درمانی هستند.طب سوزنی رشته های عصبی را در عضله ها فعال می كند و اين اثر سه مركز نخاع  مغز ميانی ، هيپوفيز و هيپو تالاموس را برای ايجاد بی دردی فعال می سازد. اين تئوری يكی از مكانيسم هايی را كه توسط آن درد در بيماران آرتروزی كاهش می يابد بيان می کند.

طول درمان آرتروز با طب سوزنی

طول درمان با طب سوزنی برای مفاصل مختلف بدن و نیز بر اساس شدت بیماری، سن و وزن بیمار متفاوت خواهد بود . لازم به ذکر است که بر اساس طب چینی اگر بیمار در گذشته تزریق کورتون داخل مفصلی داشته باشد ، هنگام درمان آرتروز آن مفصل ، بهبود بیماری به تاخیر افتاده و مفصل مبتلا، تعداد جلسات بیشتری نیاز به درمان خواهد داشت. در ضمن اگر فردی دچار بیماری عروقی در اندامی بخصوص پاها باشد، عدم گردش خون و لنف در اندامها باعث عدم امکان گردش صحیح یونهای الکتریکی در آن منطقه شده و درمان را به تاخیر خواهد انداخت.

برای آشنایی بیشتر آرتروز و درمان آن روی لینک مربوطه کلیک کنید

مقالات مرتبط

مشاوره رایگانمشاوره رایگان