مراحل ساخت چشم مصنوعی شیشه ای
در اواخر قرن شانزدهم، ونیزیها شروع به ساخت چشمهای شیشهای کردند. این چشمهای اولیه بسیار ساده، نامناسب و خیلی شکننده بودند. با این حال، ونیزیها ادامه دادند و حتی روش ساخت آنها را تا اواخر قرن هجدهم مخفی نگه داشتند. سپس کانون ساخت چشمهای مصنوعی به پاریس منتقل شد. اما سازندگان آلمانی، با توسعه فنون برتر، چشمهای شیشهای خود را بهبود بخشیدند و کانون ساخت چشمهای مصنوعی شیشهای به آلمان منتقل شد.
پزشکان چشمپزشک آلمانی به ایالات متحده سفر کرده و چشمهای شیشهای را به سبک کشورشان ساختند. آنها معمولاً صدها چشمهای شیشهای همراه خود داشتند و بر اساس اندازه و رنگ آنها را بر روی بیماران امتحان میکردند تا بهترین گزینهها را انتخاب کنند.
پلاستیکهای استفاده شده در ساخت چشمهای مصنوعی آکریلیکی، چندین مزیت نسبت به چشمهای شیشهای دارند.
مزیت چشمهای مصنوعی آکریلیکی نسبت به چشمهای مصنوعی شیشه ای
- پروتزهای چشم آکریلیکی از جمله پروتزهای مصنوعی است که به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد خود، انتخابی محبوب برای بسیاری از افراد با مشکلات چشمی شده است. این پروتزها قابلیت تمیز کردن و براق نمودن را دارند و عملاً غیرقابل شکستن هستند. با طول عمر تا پنج برابر بیشتر از چشمهای شیشهای، اکثر بیماران امروزه از پروتزهای چشمی آکریلیکی استفاده میکنند.
- ویژگی دیگری که پروتزهای چشم آکریلیکی را متمایز میکند، قابلیت سازگاری با بافت حدقهای و ضعف جسمانی در پلکها است. این ویژگیها، آن را به یک گزینه مناسب برای بسیاری از افراد با مشکلات چشمی تبدیل کرده است.
- همچنین، پروتزهای چشم آکریلیکی قابلیت قالبگیری و ساخت ایمپلنتهای متحرک را دارند که در اکثر مواقع قابل تشخیص با چشم طبیعی نیست. این امکانات، این پروتز را به یک گزینه پایدار و کارآمد برای افراد با نیازهای خاص تبدیل کرده است.
در نهایت، کلینیک طب فیزیکی و فیزیوتراپی امید با تجربه و توانایی در ساخت پروتزهای مختلف از جمله پروتز گوش، پروتز چشم، پروتز انگشت، پروتز سینه و قطعات عضوی مختلف، به افراد با نیازهای مختلف ارائه خدمات میدهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر یا رزرو نوبت با شماره 09025804413 تماس حاصل نمایید.