آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

طب سوزنی و درد کمر وگردن

Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFAMicrosoftInternetExplorer4

طب سوزنی در درد گردن

طب سوزنی با استفاده از سوزنهای بسیار نازک استریل ویکبار مصرف انجام میشود. در طب سوزنی با فرو کردن سوزن بدرون نقاط خاصی از بدن، تسکین درد ایجاد میشود. و باعث کاهش اسپاسم می شود. ممکن است برای کسب نتیجه مطلوب به چندین جلسه درمان نیاز باشد.

طب سوزنی در دست افراد غیر پزشک می تواند خطرناک باشد. از عوارض طب سوزنی گردنی، پارگی ریه است. در این حالت بیمار بعد از طب سوزنی یا چند ساعت بعد به درد سینه مبتلا می شود. بیمار باید فورا به اورژانس مراجعه نماید. متخصصین طب فیزیکی در درمانهای طب سوزنی تخصص دارند.

طب سوزنی اثر تسکینی دارد اما اگر با شناخت بیماری انجام شود می تواند اثرات درمانی طولانی مدت داشته باشد یا باعث درمان بیماری شود. مثلا درمان طب سوزنی در نقاط ماشه ای که نقاط حساس بدنی می باشند می تواند به درمان قطعی بیماری شود.

 طب سوزنی در درمان کمر درد

به گزارش خبرگزاري رويترز دكتر كلوديا ويت از مركز پزشكي دانشگاه چاريت در برلين و همكارانش كه اين تحقيق را انجام داده‌اند، در گزارشي مي نويسند:” طب سوزني بايد به عنوان يك گزينه ی موثر در تدابير درماني براي بيماران مبتلا به كمردرد مزمن در نظر گرفته شود.”

ويت و همكارانش مي‌نويسند كه بيماران براي درمان كمردرد مداوم به طور چشمگیری به شيوه‌هاي طب مكمل، به خصوص طب سوزني روي آورده‌اند، اما بررسي‌ها در مورد تاثير بخش بودن طب سوزني نتايج متناقضي به دست داده است.

اين محققان براي بررسي اثربخشي و مقرون به صرفه بودن استفاده طب سوزني همراه با مراقبت‌هاي معمول كمردرد، بيش از یازده هزار فرد مبتلا به كمردرد مداوم را وارد تحقيق خود كردند.

در گروه درماني، بيماران در طول يك دوره ی سه ماهه تا 15 جلسه درمان با طب سوزني را دريافت مي‌كردند و سه ماه پس از آن مورد پيگيري قرار مي‌گرفتند.
پس از اين دوره، در بيماراني كه در گروه درمان قرار داشتند، به طور قابل توجهي نسبت به گروه شاهد(گروهی که تحت درمان با طب سوزنی قرار نگرفته بودند)، عملکرد كمر به حال عادي بازگشته بود و درد تسكين پيدا كرده بود.
طب سوزني نسبت به مراقبت‌هاي معمول براي درمان كمردرد هزينه بيشتري در بر داشت، اما با توجه به افزایش ميزان بهبودي در بيماران، شيوه‌اي مقرون به صرفه به نظر مي‌رسيد.

منبع:پارسی طب و دکتر شجاعی

مقالات مرتبط

مشاوره رایگانمشاوره رایگان