آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

شکستگی های بدن

درمان شکستگی های بدن

عده زیادی از ما حداقل یکبار شکستن استخوان را تجربه کرده ایم. حتی اگر خودمان این تجربه را نداشته باشیم، یکی از نزدیکانمان این موضوع را تجربه کرده است. بهبود یافتن و یا اصطلاحا جوش خوردن استخوان شکسته ، نیازمند گذر زمان است و معمولا بیماران راجع به این موضوع بی حوصله هستند. عواملی همچون سن بیمار، نوع شکستگی استخوان، مواد معدنی موجود در بدن و گردش خون، در سرعت بهبود این عارضه موثر هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با مواردی آشنا کنیم که منجر به افزایش سرعت بهبود استخوانهای شکسته می شود.

  1.  دخانیات را کنار بگذارید.
    بعضی از این پیشنهادات ممکن است نامعلوم باشند و مستقیماً بر روی سرعت بهبودی استخوانهای شکسته شما تأثیر نگذارند، اما مشخص است که دخانیات می‌توانند سرعت بهبودی استخوانهای شما را کاهش دهند. همچنین، مصرف دخانیات ریسک ابتلا به عارضه عدم اتحاد استخوان را افزایش می‌دهد. مصرف دخانیات باعث کاهش گردش خون در محل شکستگی می‌شود و از رسیدن مواد معدنی و سلول‌های ترمیم‌کننده جلوگیری می‌کند.
  2. مصرف الکل را قطع کنید.
    سلول‌های استخوان قبل از شکل‌گیری به صورت ماتریس در می‌آیند و پس از آن روند استخوان‌زایی را طی می‌کنند. مصرف الکل باعث می‌شود تا شکل‌گیری ماتریس اولیه با مشکل مواجه شود و ارسال سیگنال‌های عصبی پس از شکستگی استخوان با مشکل مواجه شود.
  3. کافئین را کنار بگذارید.
    قهوه، نوشابه و دیگر نوشیدنی‌های حاوی کافئین باعث می‌شوند شما میزان بیشتری از کلسیم را از طریق ادرارتان از دست بدهید.
  4. رژیم غذایی سالم و حاوی کلسیم را رعایت کنید.
    تلاش کنید تا مواد معدنی را از طریق تنوع در مصرف غذاها به بدن خود تامین کنید. همچنین، به نیاز خود از کلسیم توجه کنید و مصرف اضافی آن را از طریق مکمل های غذایی نکنید. در اضافه به مصرف لبنیات، مصرف گوجه‌فرنگی، کلم بروکلی، کاهو، پیاز و بادام نیز می‌تواند به بهبود سریع‌تر شکستگی استخوان کمک کند.
  5. به توصیه‌های پزشکتان دقت کنید.
    اگر پزشک شما تاکید دارد که باید با چوب زیر بغل راه بروید یا استراحت کامل داشته باشید، حتما به این توصیه‌ها عمل کنید. اگر پزشکتان تاکید دارد که برای درمان شکستگی، مفاصلتان را حرکت دهید، حتما به این توصیه توجه کنید. نادیده گرفتن توصیه‌های پزشک ممکن است منجر به عواقب ناخوشایندی شود.
  6. شاد باشید و روحیه‌تان را حفظ کنید.
    تحقیقات نشان داده است که حالت خوبی در طول دوران نقاهت می‌تواند به بهبود سریع‌تر شما کمک کند. وقت خود را برای کتاب‌خوانی و لذت بردن از لحظات استراحت اختصاص دهید. به یاد داشته باشید که به زودی بهبود پیدا خواهید کرد و به زندگی عادی خود باز خواهید گشت.
  7. بیش از حد فعالیت نکنید.
    بدن شما در حال ترمیم شکستگی استخوان است و نیاز به استراحت دارد. بنابراین، سعی کنید از فعالیت بیش از حد خودداری کنید و زمان کافی برای استراحت فراهم کنید.

برای آشنایی بیشتر “درمان شکستگی” بر روی لینک کلیک کنید.

مقالات مرتبط

مشاوره رایگانمشاوره رایگان