آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

حرکات اصلاحی اسکولیوز

1218

تمرینات اصلاحی مناسب برای اسکولیوز شامل تمرینات قدرتی، استقامتی، تنفسی و کششی است. درمان اسکولیوز با ورزش و حرکات اصلاحی بسیار مهم است. در ادامه به برخی از حرکات اصلاحی اشاره می‌کنیم:

1. تمرین نشستن در وضعیت صحیح: در این تمرین، فرد جلوی آینده تمام قد می‌نشیند و وضعیت صحیح نشستن را تمرین می‌کند.

2. طویل کردن تنه در حالت نشسته: در این تمرین، فرد در حالت نشسته تنه خود را به سمت بالا می‌کشاند تا ارتفاع تنه افزایش یابد. این تمرین نه تنها به انعطاف پذیری ستون مهره‌ها کمک می‌کند، بلکه در اصلاح تغییر شکل و بهبود قدرت عمل عضلات نیز موثر است.

3. خم شدن به سمت جلو: در این تمرین، فرد می‌نشیند و به سمت جلو خم می‌شود و دست‌های خود را نیز به سمت جلو می‌کشاند. این حرکت موجب بهبود تحرک در ستون مهره‌ها و بهبود انعطاف پذیری می‌شود. این تمرین برای اصلاح تغییر شکل اسکولیوز بسیار موثر است.

-فرد جلوی آینه تمام قد راه می رود و وضعیت بدنی خود را مشاهده می کند.در هنگام راه رفتن شانه ها باید در یک سطح باشند.

۵-فرد از میله بارفیکس آویزان می شود.این عمل منجر به تأثیر جاذبه روی ستون مهره ها و کشیده شدن آن ها می شود.

۶- فرد رو به شکم می خوابد و دست ها را به سمت جلو ، در امتداد سر قرار می دهد.سپس سعی می کند دست ها را به جلو بکشد و طول تنه را افزایش دهد.

photo 2017 08 22 15 46 09

تمرین درمانی تخصصی اسکوليوز با روش Schroth

پیشگیری از اسکولیوز

  • بایستید و نشسته مناسبی داشته باشید و از بلند کردن اجسام سنگین پرهیز کنید.
  • با رعایت اصول مناسب اجسام را بلند کنید و با ورزش عضلات ستون مهره را تقویت کنید و انعطاف پذیری و قدرت مناسب را در ستون فقرات کسب کنید.
  • حتی از بلند کردن اجسامی که برای شما سنگین هستند پرهیز کنید، به ویژه اگر از کیف های سنگین استفاده می‌کنید، این موضوع بسیار حیاتی است، به خصوص در دانش‌آموزان در حوالی بلوغ.
  • همچنین،بدنبال نشستن طولانی روی صندلی محیط کار یا پشت کامپیوتر، هر از گاهی بلند شوید و ورزش‌های کششی را اعمال کنید تا برروی عضلات ستون مهره تاثیر گذار باشد.
  • توجه داشته باشید که تناسب اندام خود را حفظ کرده و از چاقی و اضافه وزن بپرهیزید.
  • اسکولیوز و بارداری می‌تواند برای فرد نگران‌کننده باشد، بیشتر از حالتی که فرد به تنهایی دچار یکی از این شرایط باشد. اما باید توجه داشت که به خاطر ابتلای مادر به اسکولیوز، نوزاد در معرض خطر قرار نمی‌گیرد. در این شرایط، مراقبت‌های خاص از فرد بیمار لازم است، اما سلامت و رشد نوزاد به هیچ وجه به خاطر ابتلای مادر به اسکولیوز در معرض خطر نیست.

مقالات مرتبط

مشاوره رایگانمشاوره رایگان