آدرس: جنوب به شمال خیابان ولیعصر، نرسیده به مطهری، کوچه حسینی راد، پلاک 34

نوبت دهی مرکز : 88801800 – 021

تشخیص و علائم شکستگی استخوان ساق پا

9k=

تشخیص شکستگی استخوان ساق پا

تشخیص قطعی این شکستگی ها با استفاده از رادیوگرافی ساده صورت می گیرد. رادیوگرافی می تواند شکل شکستگی و میزان جابجایی را نشان دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا رزرو نوبت در کلینیک امید می‌توانید با شماره 09025804413 تماس حاصل نمایید.

شکستگی استخوان ساق پا

شکستگی هر دو استخوان ساق می‌تواند ناشی از ضربات مستقیم یا غیرمستقیم باشد. ضربات مستقیم ممکن است ناشی از تصادفات خودرو یا موتورسیکلت باشند. در این نوع آسیب‌ها، شکستگی معمولاً به صورت عرضی یا خرد شده رخ می‌دهد.

با توجه به شدت ضربه و واقع شدن استخوان درشت نی پایین پوست، این نوع شکستگی‌ها به راحتی می‌توانند تبدیل به شکستگی باز شوند. گاهی اوقات، شکستگی ناشی از ضربات غیرمستقیم، به ویژه در هنگام ورزش، اتفاق می‌افتد. در این حالت‌ها، زیرا مکانیسم شکستگی معمولاً با پیچ خوردن ساق است، خط شکستگی به صورت مارپیچی است.

علائم شکستگی استخوان ساق پا

علامت اصلی شکستگی ساق درد در منطقه مورد تاثیر است. درد با فشار به ناحیه شکستگی یا حرکت دادن آن بیشتر می‌شود. بیمار قادر به راه رفتن با پاي شکسته نمی‌باشد. ساق متورم شده و احتمالاً به دلیل جابجایی قطعات شکستگی، شکل ظاهری تغییر می‌کند. در صورتی که شکستگی باز باشد، زخم پوستی مشاهده می‌شود و ممکن است لبه‌های شکستگی از داخل زخم قابل رؤیت باشند.

یکی از عوارض بسیار مهم این نوع شکستگی، سندروم کمپارتمان است. این عارضه ناشی از خونریزی و تورم شدید در منطقه ساق است و می‌تواند عواقب جبران ناپذیری برای بیمار به همراه داشته باشد. بنابراین، در هر بیماری که شکستگی ساق دارد، باید بررسی‌های لازم جهت تشخیص و تایید این عارضه انجام شود. احتمال وجود آسیب در عروق و اعصاب ساق نیز در این نوع شکستگی وجود دارد و پزشک معالج بررسی‌های مربوط به عروق و اعصاب اندام را به دقت در رابطه با این بیماران انجام می‌دهد.

مقالات مرتبط

ماساژ ستون فقرات

فهرست مطالب1 ماساژ درمانی2 برای مطالعه فواید ماساژ درمانی کلیک کنید. ماساژ درمانی در حوزه پزشکی، ماساژ درمانی به عنوان

مطالعه »
مشاوره رایگانمشاوره رایگان